Apps & playlist video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QP7tbGIvl6M&vol=46&width=450&height=253&rel=1&listType=playlist&list=PLw0olYE9Fa2f7_hwThr0VELPU34V3Vd51&plindex=0[/embedyt]

Προτείνουμε  τις παρακάτω εφαρμογές!

Speed test 3G, 4G, 5G, WiFi & network coverage map

nPerf.comΕργαλείαPEGI 3PEGI 3169.415Περιέχει διαφημίσεις·Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογήςΠροσθήκη στη λίστα επιθυμιώνΕγκατάσταση

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Εικόνα στιγμιότυπου οθόνης

Μετάφραση της περιγραφής ξανά στα Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες)ΜετάφρασηΠερισσότερο από μια απλή δοκιμή ταχύτητας, το nPerf σας φέρνει το καλύτερο και πληρέστερο εργαλείο μέτρησης ποιότητας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας μέχρι και ταχύτητες 1 Gb / s!

Πλήρης δοκιμή QoS: Σε λίγα δευτερόλεπτα, δοκιμάστε την ταχύτητα του bitrate, την καθυστέρηση, την ταχύτητα περιήγησης και την ποιότητα streaming βίντεο στην κινητή συσκευή σας.

Ενισχυτής δρομολογητή WIFI

 
 
Μπορείς να το μοιραστείς με την οικογένειά σου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Οικογενειακή βιβλιοθήκη
 
 
 
 
Ο δρομολογητής WIFI μπορεί να λάβει πολλές παρεμβολές από τη γειτονιά σας και αυτές οι παρεμβολές αλλάζουν μέρα με τη μέρα.
Για να έχετε την καλύτερη απόδοση, από καιρό σε καιρό wifi router σας πρέπει να ρυθμιστεί εκ νέου από το κανάλι, με την ενίσχυση της ισχύος TX, μερικές φορές με αυξημένα την προτεραιότητα TX.
Wifi Router Booster είναι το μόνο APP στο Google Play που μπορεί να ενισχύσει wifi router αυτόματα.

Internet Data Bundles Free – Get Up To 75 GB

 
You can share this with your family. Learn more about Family Library
 
 
 
Αποκτήστε δωρεάν δεδομένα έως και 75 GB με μόλις το κατέβασμα
και TakeOur easy
Challenges.Its Απλό και εύκολο να ολοκληρωθεί
και να κερδίσει δωρεάν δεδομένα στο διαδίκτυο πάρει δωρεάν mb με τη βαθμολόγηση υψηλή σε app -Δωρεάν δεδομένα Επαναφόρτιση & δωρεάν δεδομένα στο διαδίκτυο μέχρι 75 gb -Δωρεάν 3G/4G/5g Δεδομένα.
-Πάρτε προκλήσεις και βαθμολογία
υψηλή, και να κερδίσουν δεδομένα-δωρεάν internet πάρει μέχρι
50 gb δωρεάν, καθημερινά mb, dail gb και μηνιαία δεδομένα Αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει 25 GB δεδομένα για κάθε φίλο σας invite.very πολύ ενδιαφέρουσα και εύκολη στη χρήση.Complete την πρόκληση και να συλλέγουν δωρεάν 3g, 4g και 5g δεδομένα μέχρι 50 GB. Η μόνη δωρεάν εφαρμογή για να επαναφορτίσετε δωρεάν νομισματοκοπεία, δωρεάν sms και δωρεάν δεδομένα για όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας network.free δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για τις χώρες του ευρώ
Author: jimkava70