Μαθήματα Arduino

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ARDUINO

Picture

 

Arduino GPS

Έχουμε παράσχει ένα μεθοδικό σύνολο βίντεο και εκπαιδευτικού υλικού για να σας διδάξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε τον Μικροελεγκτή Arduino. Αρχίζουμε απλοί και σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα.

Μάθημα Arduino 1 : Σε αυτό το μάθημα ρίχνουμε την πρώτη ματιά στον μικροελεγκτή Arduino και θα γράψετε το πρώτο σας απλό πρόγραμμα. Μην φοβάστε, θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα με ένα βίντεο και εκπαιδευτικά διαγράμματα.

Μάθημα Arduino 2: Σε αυτό το μάθημα χτίζουμε το πρώτο μας εξωτερικό κύκλωμα και το ελέγχουμε από το Arduino. Χρησιμοποιούμε εντολές digitalWrite για να ενεργοποιήσουμε και να απενεργοποιήσουμε το arduino.

Arduino Μάθημα 3: Σε αυτό το μάθημα δημιουργούμε ένα κύκλωμα δύο LED και μαθαίνουμε για βρόχους.

Μάθημα 4 Arduino: Μάθετε πώς να εκτυπώνετε στην οθόνη του υπολογιστή σας από το Arduino χρησιμοποιώντας τη σειριακή θύρα σας. Καλό πράγμα!

Arduino Μάθημα 5: Μάθετε πώς να εργάζεστε με χορδές στο arduino. Αυτό είναι ένα απλό αλλά σημαντικό μάθημα

Arduino Μάθημα 6 : Αυτό το μάθημα θα σας δείξει πώς να λάβετε πληροφορίες από το Serial Monitor. Αυτό θα οδηγήσει τον προγραμματισμό σας στο επόμενο επίπεδο!

Arduino Μάθημα 7 : Αυτό το μάθημα θα σας δείξει πώς να εφαρμόσετε ενώ κάνετε βρόχους.

Arduino Μάθημα 8: Αυτό το μάθημα θα σας δείξει πώς να γράψετε αυθαίρετες τάσεις μεταξύ 0 και 5 volt στις ακίδες arduino.

Μάθημα 9 Arduino: Εισαγωγή στον Νόμο του Ohm και χρήση ποτενσιόμετρου.

Μάθημα 10 Arduino: Ανάγνωση αναλογικών τάσεων με το Arduino

Arduino Μάθημα 11 : Δημιουργία LED με δυνατότητα ρύθμισης με το Arduino

Μάθημα 12 Arduino : Απλός και εύκολος τρόπος για να διαβάσετε χορδές, πλωτήρες και Ints πάνω από τη σειριακή θύρα Arduino.

Arduino Μάθημα 13 : Ελέγξτε ένα RGB LED με ένα Arduino

Arduino Μάθημα 14 : Εάν οι δηλώσεις και οι προϋποθέσεις στο Arduino. Σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε πώς να κάνουμε τον χρήστη να εισάγει την προτίμησή του για το χρώμα και, στη συνέχεια, να μετατρέψει το RGB σε οποιοδήποτε χρώμα ζητηθεί από τον χρήστη.

Arduino Μάθημα 15 : Πρόκειται για ένα έργο Super Cool που μετατρέπει το LED RGB σε οποιοδήποτε χρώμα βρίσκεται μπροστά από έναν αισθητήρα χρώματος. Λειτουργεί για μια καταπληκτική σειρά χρωματικών καρτών.

Μάθημα 16 Arduino : Ελέγξτε τη θέση ενός σερβο από ένα ποτενσιόμετρο χρησιμοποιώντας το Arduino.

Μάθημα 17 Arduino : Μετρήστε την ταχύτητα του ήχου με έναν αισθητήρα Arduino και υπερήχων.

Arduino Μάθημα 18 : Ο αισθητήρας υπερήχων χρησιμοποιείται με το Arduino για τη δημιουργία ενός εργαλείου μέτρησης απόστασης. Η μετρούμενη απόσταση μεταφέρεται στον χρήστη με ένα σερβο που δείχνει ένα βέλος σε μια κλίμακα.

Μάθημα 19 Arduino : Εκμάθηση βήμα προς βήμα σχετικά με τη σύνδεση και τη χρήση οθόνης LCD με το arduino.

Μάθημα 20 Arduino : Εκμάθηση για τη δημιουργία μιας συσκευής μέτρησης απόστασης βάσει του Arduino, μιας LCD και ενός αισθητήρα υπερήχων.

Arduino Μάθημα 21 : Καταγραφή δεδομένων πίεσης και αισθητήρα στην κάρτα SD. Αυτό σας δείχνει πώς να αποθηκεύσετε εύκολα τα δεδομένα σας arduino σε μια κάρτα SD.

Arduino Μάθημα 22 : Αυτό το μάθημα παρουσιάζει αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία ενός GPS tracker. Αυτό είναι το πρώτο μέρος του έργου και θα ολοκληρωθεί στο Μάθημα 23.

Arduino Μάθημα 23 : Αυτό το μάθημα παρουσιάζει αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία ενός ιχνηλάτη GPS με δυνατότητα καταγραφής δεδομένων.

Arduino Μάθημα 24 : Κατανόηση των προτάσεων NMEA και σωστή μορφοποίηση συντεταγμένων GPS για προβολή στο Google Earth.

Μάθημα 25 Arduino : Εμφάνιση των αρχείων δεδομένων GPS στο Google Earth.

Arduino Μάθημα 26 : Δημιουργία ενός στιβαρού πρωτοτύπου χρησιμοποιώντας Wire Wrapping.

Arduino Μάθημα 27 : Χρησιμοποιήστε το Wire Wrapping για να δημιουργήσετε ένα φορητό καταγραφικό δεδομένων GPS που μπορεί να εμφανίζεται στο Google Earth.

Arduino Μάθημα 28 : Σε αυτό το μάθημα παρουσιάζουμε πώς να μεταφέρετε τα έργα Arduino στο επόμενο επίπεδο μαθαίνοντας να προγραμματίζετε διακοπές λογισμικού.

Μάθημα 29 Arduino : Σε αυτό το μάθημα εξετάζουμε τα Dos και Don’ts of Interupts Software στο Arduino.

Μάθημα 30 Arduino : Προηγμένες τεχνικές διακοπής Arduino.

Μάθημα Arduino 31 : Κατανόηση των συστοιχιών Arduino.

Μάθημα 32 Arduino: Κατανόηση των λειτουργιών του Arduino

Μάθημα 33 Arduino : Κατανόηση των τοπικών και παγκόσμιων μεταβλητών του Arduino.

Author: jimkava70